20 Nisan 2016 Çarşamba

LED TABELADAN LED EKRANA

LED TABELADAN LED EKRANA BAŞARI ÖYKÜSÜ.........

Freeled elektronik satış ve pazarlama ekibi olarak tarafımıza gelmiş olan led ekran,led tabela ve kayan yazı taleplerini yerinde inceler, müşterimizin talepleri göz önünde tutularak reklam degeri en yüksek ürünler önerilmektedir. 
Müşterilerimize tavsiye ettiğimiz ürünlerde işyerinin konumu, reklam alanlarının acısı, reklam yapılacak alanın reklam değeri, önerilen ürünün müşterimizin talebine ve beklentisine cevap vermesi gibi bir cok detayı analiz eder, en doğru sonuca ulaşmaya çalışırız. 



Bu sefer bizden ürün talep eden firma oldukça modern bir araç yıkama ve kuaförlük tesisine sahip megawash firmasıydı. 

Freeled elektronik satış ekibimizden arkadaşlarımız müşterimizi yerinde ziyaret ettiklerinde reklam değeri ok yüksek bir alanı olan şirketin bu alan için düşüncesinin 48x96 kırmızı led tabela olduğunu öğrendiklerindeki hayal kırıklığını tahmin bile edemezsiniz. 

Oysaki, böyle bir alanda görsel reklamda yapılabilecek olan p10 rgb led ekran çok daha etkili bir başarı sağlayacaktı. 

Müşterimiz Ahmet bey ile yaptığımız tüm görüşmeler sonuçsuz kalarak Ahmet bey’in sabit fikri olan 48x96 ebatındaki kırmızı led tabelayı firma önüne 2 mt yüksek bir ayak ile montajını yaptık. 18 adet p10 kırmızı led panel 2 adet 60 amper adaptör 1adet tf au kontrol kartı ve çift taraflı lazer kasa kullandığımz 48x96 kırmızı led tabela oldukca sık ama yetersiz görünüyordu. 



Yaklaşık bir hafta sonra Ahmet bey freeled satış ekibimizi arayarak kullanılan led tabelanın iş potansiyelini artırdığını ve büyütmek istediğini söylediğinde çok şaşırmamıştık. Daha önce  48x96 kırmızı led tabela montajı yaptığımız yere bu sefer 96x160 yeşil led tabela montajı yaptık. 96X160 yeşil led tabela yapımında 60 adet yeşil p10 led panel, 6 adet 60 amper adaptör,1 adet 8sıralı kontrol kartı ve çift taraflı lazer led kasa kullanıldı.







Fakat ahmet beyin bu sefer bizi araması çok uzun sürmedi freeled elektronik satış ekibi olarak kendilerini ilk ziyaret ettiğimizde tavsiye ettiğimiz led ekran sistemlerini almaya karar verdiğini montajdan iki gün sonra arayarak tarafımıza bildirdi. Freeled elektronik satiş ekibi olarak bir kere daha haklı cıkmış olmanın tatlı gururu ile Ahmet beyin talebini hemen işleme aldık.




Açık hava reklamcılığında ışık şiddeti çok yüksek olan hareketli led tabela sistemleri son derece etkili olurken iş yerinin reklam alanına göre doğru ürün seçilmesi ile Başarı ya giden yolumuzu kısaltmıs oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder