18 Nisan 2016 Pazartesi

Ankara Led Ekran

Ankara Led Ekran

Ankara Güllüoğlu Led Ekran

Türkiye’de bir çok il ve ilçeye led ekran satışı ve montajı gercekleştirmiş olan Freeled Elektronik, Ankara’da ilk led ekran üretim ve kurulum deneyimini Güllüoğlu firmasının 12 metre çift taraflı totem led ekran siparişi üzerine gerçekleştirmiş oldu.


Ankara Balgad ilçesinde Güllüoğlu firmasının yeni açmış olduğu şubesinde açık havada reklam ve tanıtım amacı ile kullanılacak olan led ekran sistemi 12 metrekare ebatlarında çift taraflı olarak üretildi. Güllüoğlu firma yetkililerinin talebi üzerine HD C30 Led Kontrol Kartı, uzaktan erişim modülü ilave edilerek kullanıldı. Toplamda 220 adet 16x32 adet P10 RGB full color led panel kullanılan led ekran sisteminde 36 adet 60 amper led adaptör kullanıldı. Totem direk üzerine montajı yapılacak led ekran sisteminin totem ayak yüksekliği 400 cm genişliği 96 cm olmasına teknik ekibimizin ve Güllüoğlu yetkilerinin birlikte statik hesaplamalar dikkate alınarak karar verildi. Totem led ekran sisteminin dış kaplamasında kullanılacak olan kompozit rengi krem olması ile Güllüoğlu firmasının bina rengi ile uyum saglamış oldu. Totem ankraj demiri 96 x 96 ebatlarında ve 150 cm derinliğinde hazırlanarak 6 metreküp hazır beton ile gömüldü.

Ankara Balgad ilcesinde açılacak yeni şubesi için led ekran montaj işlemi tamamlandıktan sonra, Güllüoğlu yetkililerinin led ekran sistemlerinin açık havada reklamcılığında farkındalık yarattığını farketmeleri hiçte uzun süremedi.

Lokasyon olarak ilgi cekici bir noktaya montajı yapılan led ekran parlak ve net görüntü kalitesi ile bulunduğu bölgedeki tüm sürücü ve yayaların oldukça ilgisini çekmeyi başardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder