18 Nisan 2016 Pazartesi

Antalya Led Ekran

Antalya Led Ekran

Freeled 2. Antalya Led Ekran Projesi

Antalya'daki ikinci büyük projemizin teklifi Kemer Döşemealtı ve Belek ilçe otoban yollarına montajı yapılacak olan 3 adet p10 rgb dış mekan Led ekran sistemleri oldu. Daha önce Antalya Mevlana kavşağına 72 metre kare led ekran montajı yapmış olan Freeled çalışanları için yeni gelen led ekran siparişi için oldukça heyecan verici bir durum oldu.



Ülkemizin cennet köşelerinden biri olan Antalya ilinde çalışmak için bile bulunmak, montaj ekibimiz için genelde sevindirici bir durum oluyor, siparişini almış olduğumuz led ekran imalatını montaj ekibimizin üstün başarısı ile yine termin tarihinden önce tamamladık.

 Toplam da 3 ekrandan oluşan led ekran projemiz Belek 12m², Kemer 12m² ve Döşemealtı 16m² olmak üzere toplamda 40m² bir ölçüye sahip. 40m²’lik ekran montajında 1m²’lik ölçüye sahip 40 adet led kabin kullanıldı, her led kabinde, 36 adet 16x16 cm RGB Led Panel, 1 adet Led Reciever Kart, 4 adet 60 Amper Led Adaptör ve 1 adet 96x96 ebatlarında lazer kesim led kasa kullanıldı ayrıca Led ekran sisteminin uzaktan bağlantısının yapıla bilmesi için HD A602 Model Led Kontrol Kartı kullanıldı Antalya Mevlana kavşağına yaptığımız led ekran projesinden farklı olarak bu projemiz de totem ve angalaj işlemleride tarafımıza verilmişti. 8700 mm yükseklikteki demir boruların konulacağı totem yüksekliği 2000 mm uzunluğu ise 1600mm olarak imalatı Freeled metal ekibi tarafından üretildi, led ekran şartnamede yazılı olan galvaniz kaplama işlemine tabi tutuldu.

Totem üzerinde milimetrik sapmalar angalaj demiri ile totem ayaklarının birbirine uyumunu bozacağından çok dikkatli bir çalışma gerektirdi. Led ekran montaj hazırlıkları ve totem çalışmamız İzmit ilinde bulunan Freeled led ekran atölyemiz de tamamlandı. 15 günlük detaylı ve titiz çalışmanın sonunda Antalya ilindeki 3 farklı bölgeye led ekran sistemlerinin montajı ve kurulumu başarıyla tamamlamanın gururunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder