18 Nisan 2016 Pazartesi

Uludağ Led Ekran Projesi

Uludağ Bof Otel 24 m² Led Ekran Projesi


Kışlık sezonun tatil merkezlerinden biri olan BURSA Uludağ’da hizmet veren Bof otelin 24 m² totem led ekran montajını, Freeled Elektronik teknik ekibinin üstün başarı ve becerisi ile 4 günde tamamladık.


Otel yöneticileri ile yapmış olduğumuz toplantılarda istenilen ekranın “WİnTer Fest” etkinliklerine yetiştirilmesi isteniyordu, etkinlik tarihine 1 hafta kala yapılan anlaşma neticesinde, olumsuz hava şartlarına rağmen ekibimizin üstün çalışma gayreti ile ekranın montajının 4 gün içinde tamamladık.


Uludağ Bof otelde kullanıma sunulan 24 m² totem led ekran yapımında, 36 adet p10 RGB led panel den oluşan, 24 adet lazer kesim led kabin kullanıldı. Led kabinlerin birleştirilmesi için çok sayıda elektrik kablosu ve cat 6 data kablolarının yanı sıra, her kabin için 1 adet toplamda 24 adet Receiver kart kullanıldı. Led ekranın görüntü işleyebilmesi gerekli olan merkezi led kontrol kartı seçimini Bof otel yöneticilerinin isteği üzerine Leseing model led kontrol kart olarak yapıldı, kart gereksinimleri nedeni ile totem led ekrana uzaktan erişim için orta ölçekli hıza sahip bir masa üstü bilgisayar kasası ekran totem içine monte edildi.Freeled Elektronik yazılım ekibinin de led kontrol kartına uygun RCG dosyasını programlamasının ardından 24 m² totem led ekran kusursuzca çalışır hale getirildi.


Sonuç olarak Bof otel yetkililerinin belirtmiş olduğu memnuniyet bizi en çok sevindiren konu oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder