23 Nisan 2016 Cumartesi

Led Ekran Fiyatlarına Ekonomik Krizin Etkisi

Hepimizinde bildiği üzere ülkemizde yaşanan kaos ortamı tüm piyasaları alt üst etti. Kaos ortamı ile birlikte piyasaları olumsuz yönde etkileyen ekonomik kriz, reklamcılık sektörününde de son derece olumsuz bir dalgalanma yarattı.



Ürettiği ürünleri, bu kriz ortamında satış imkanı sağlamak isteyen bir çok üretici firma, fiyatlarını minumum seviyelere cekti. Fakat kriz ortamında fiyatları minumum seviyeye çekmek, hem biz  led ekran üreticileri için hemde led ekran pazarlamasını yapan reklamcı arkadaşlar için uzun vadede bir çözüm üretmektedir.

Düşük fiyatlara  led ekran sistemlerini ürete bilmek için kaliteden ödün vermek zorunda kalan üreticiler daha sonrasında kalitesiz olarak ürettikleri led ekran ürünlere verdikleri servis ücretlerinden dolayı oldukça sıkıntılı bir sürece girmeleriyle kaçınılmaz sonlarını hazırlamış oldular.


  • Peki bu süreci nasıl gecilmeliyiz?


Normal hayatta olduğu gibi iş hayatında panik yapmak hata oranını artıran en büyük etkendir. bu sebepten panik yapmadan sakin mantıklı ve emin adımlarla hareket etmek gerekmektedir.

Ekonomik kriz ortamında düşen led ekran fiyatları tüketiçilerin kafasını karıştırsada bilinçli tüketici fiyat ile birlikte kaliteninde düştüğünü bilmektedir.

Led ekran sistemlerinde fiyat ile birlikte kalitenin satış stratijileri acısından son derece etkili bir kriter olduğunu unutmayalım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder